Uusi alku

Kirjoitettu 16.01.2017 | Kategoriassa Ohjeet, Yleinen

Vihdoin! Uusia nettisivuja on väännetty huolella jo pidemmän aikaa. Mutkia matkaan tuli syksyllä, kun domainien kanssa ilmeni HIEMAN hankaluuksia, mutta eiköhän nekin ole saatu kuntoon kun tätä olet kerran päässyt lukemaan 🙂

Tukuwoolin kanssa aika on kulkenut siivillä! Kysyntä on yllättänyt, uudesta värikartasta on pidetty ja uusia jälleenmyyjiä on saatu ympäri maapalloa. Uusia neuleohjeita on tullut hurjasti. Aivan ihanaa, että suunnittelijat ovat inspiroituneet Tukusta ja uusista väreistä!

Tukuwoolin sanomaa levitetään jatkossakin vahvasti ulkomaille, kotimaata tietenkään unohtamatta. Juuri ennen joulua ilmestyi ensimmäinen Laine Magazine, jossa oli kunnia olla mukana. Allekirjoittaneen lapasmalli Syyskukkia komeilee lehden sivuilla komeassa seurassa! Laineelle voi ennustaa loistavaa tulevaisuutta, tuonkaltaiselle lehdelle on kansainvälisillä markkinoilla taatusti kysyntää. Seuraavaa numeroa odotetaan jo innolla…

Olemme lähdössä pian ensimmäiselle myyntireissulle Edinburghiin, jossa on maaliskuussa huikeat festarit! Sinne ei niin vain mennä ja olimmekin kiitollisia, että saimme paikan ja meitä odotetaan siellä innolla. Jännittää hieman, ehtiikö uusi erä ajoissa,  mahtaako langat ja muut tavarat mennä ajoissa perille, saadaanko korttimaksu onnistumaan, muistetaanko kaikki olennainen… pian se selviää!

Seuraavaksi odottelemme uuden erän valmistumista. Siinä saamme kolme uutta väriä täydennysten lisäksi: keskiruskea, vaalea siniharmaa sekä tumma okra/sinapin keltainen. Sockiin tulee myös kaivattuja luonnonsävyjä uutena sekä nämä 3 täysin uutta sävyä. Nimet kun saadaan vielä päätettyä niin päästään taas eteenpäin.