Havuna pipo

Kirjoitettu 02.11.2015 | Kategoriassa Ohjeet

Metsä inspiroi minua suuresti. Siellä on vastassa aina sama taika ja rauha. Kaikelle on ikäänkuin oma paikkansa, vaikka kasvaisikin vinoon tai ahtaasti. Havunakin on nimensä mukaan lähtenyt metsästä.

Inspiraatio kulkee minussa usein matkan, jossa lähtökohta ja lopputulos eivät enää kohtaa. Opiskeluaikoina, kun töille oli oltava tarina, jouduin usein keksimään sen jälkikäteen uudelleen, jotta olisin edes hitusen uskottava. Lähtökohta kun ei ollut enää mitenkään tunnistettavissa. Nykyään moisella ei ole väliä. Matkan tekemät muutokset näkykööt.

Havunassa on ripaus naisellisuutta ja leikkivää raitaa yhdistettynä löysään malliin. Paras osuus on valita värejä raidoitukseen. Luoda omannäköistä ja inspiroitua.

Ohjeessa on kaavio, sekä teksti pitsille. Raidoitukselle on myös kaavio, jota on helppo seurata. Pipoon on kolme kokoa. Suosittelen mittaamaan tarkasti, minkä koon teet, jotta saat piposta istuvan. Pitsireunus kannattaa tehdä napakaksi, jotta pipoon on jokin tuntuma.

Tarkemmat mitat ja ohjeen löydät verkkokaupasta ja Ravelrysta.

 

Terveisiä raikkaasta metsästä,

Pauliina